Sign In | Manage Account | Gmail

Hide Folder 3.1

October 25, 2008 ·

Application kali nih semacam cam Folder Guard yg tin bg yg lepas..tp ni lg advances..boleh menyembunyikan Files, Folders, Disks Control Panel, Data/Time settings. Sets access untuk reading, copying, deleting dan invisibility utk semua sistem users.


Hide Folder adalah secure dan user-friendly program tambahan lg bg password-protects files, folders dan discs. Hide Folder melindungi folders, 100% invisible, inaccessible atau accessible untuk dalam mode read-only(kira jadi read only jaa..org takleh baca). Folder data akan jadi encrypted dengan salah satu dari 9 cryptologic algorithms (BLOWFISH, CAST, COBRA128, PC1, SERPENT, RIJNDAEL(AES), TMS, TRIPLE-DES, TWOFISH)haaaa!!!dasat dak????.ada lg dasat..

folder yg korang protect contents nya tak boleh renamed, modified, deleted, copied, moved, accessed atau dilihat dijengok dalam system oleh user lain. Hide Folder 3.1 membenarkan kita memilih secara specify programs untuk membenarkan kita access protected areas (sebarang virus scanners, disk drive utilities, dan lain²).

so sesapa yg nak curik maklumat mmg tak boleh..tin dah try pakai applications nih..dan dah cuba nk hack utk masuk ke folder tin hide kan..macm² cara tin guna dah..mmg tak boleh lgsung nak lepas..mmg high secure la hide folder 3.1 nih..

Password protection dan Stealth Mode features sekali.
boleh diguna kan:Windows NT/2000/XP/2003 Server

cara download dari megaupload>>baca dulu penting..
Download

4 komen:

dayah@yasha said...
October 25, 2008 at 11:37 AM  

tak meleceh kan ke?? nak kene ade paswod sume2..
kowt2 la lupe ke ape ke.. #mcm aku#
tak ke susah.. hohohoh!

tin kosong said...
October 25, 2008 at 11:46 AM  

mmg leceh la kalau cmtu..alaaaaa wat satu pass untuk semua penggunaan pass..huhuhuhu..org lain tau pass tu kantoi lak..

ibnuadnan said...
October 25, 2008 at 12:32 PM  

Folder Lock 5.8.2 compare ngn Hide Folder ni mana lg bgus? ibnuadnan guna Folder Lock skrg

tin kosong said...
October 25, 2008 at 12:46 PM  

Folder Lock lg senang dan tak susah..Hide Folder agak susah skit..22 sama bgos..cuma panggunaan folder lock lebih senang..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner