Sign In | Manage Account | Gmail

Folder Guard

October 12, 2008 ·
Folder Guard 7.92 Pro
menda ni mybe lama dah..tp ni versi terbaru..heeee..


Folder Guard ialah Windows security application yang kita boleh guna membuat access untuk ke folders, files dan macam² sumber komputer yg lain...

kalau la korang share komputer ngn family korang,sekolah,collage,or pa² ja la.korang lh gunakan Folder Guard utk menghalang sapa² buka folder korang nih..best kan???


ni sedikit info yg best sal "Folder Guard Professional":

· Hides files dan folders
· Locks folders dan programs dengan passwords
· Restricts Control Panel, Start Menu, etc.
· User-specific resitrictions.


Support
Windows Vista, XP, 2000, Server (both 32-bit and x64)
cara download dari megaupload>>baca dulu penting..
Download

kalau da prob dgn download bgtau tin k.....

4 komen:

cik kedondong said...
October 12, 2008 at 2:24 PM  

wah sofwer ni mmg best
da lme ak crik
tp ak still x pas nk donlod la

ZARA said...
October 12, 2008 at 7:01 PM  

hehehe...
pandai menyerang cik abang nih...
siap2...
den akan serang balik..
apa pon, tgk la interface baru Baby i...hehehe...
ada kap post ni...

http://zara-the-enigma.blogspot.com/2008/10/new-interface-for-sean.html

dayah@yasha said...
October 13, 2008 at 10:49 AM  

boh lam penbdrive leh ka??

tin kosong said...
October 13, 2008 at 11:04 AM  

boleh tu boleh..tapi yg nih buka portable nyer..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner