Sign In | Manage Account | Gmail

Lock My PC

October 26, 2008 ·

Lock My PC v4.5.1.671

Lock My PC™ sangat² lah senang nak dignakan,(sangat bagos dan tool nya yg agak compact bg tin la)utk lock komputer korang dari orang lain nak acces. Kalau la korang tggalkan notebook korang kat lam pejabat, dan takot org mencuri maklumat komputer korang

Application nih lah yg korang perlukan..sesiapa yg ingin amik maklumat dari notebook korang takkan dapat punya lah..keybord kita bagaikan rosak ja kerana dikunci(termasuklah Ctrl+Alt+Del)!!!, mouse, locks CD/DVD ROM doors dan displays screen pun dikunci..semua dikunci!!!. Tak da sapa yg boleh access sistem korang kecuali dia tau password korang.

ia sangat² sesuai digunakan di pejabat, pejabat sekolah, dan macam² lg la yg private..

kat sini korang masukkan password korang yg korang nak gunakan..jgn terlupa password nih..amat penting sekali..

so berminat??amik sahaja..

cara download dari megaupload>>baca dulu penting..
Download

1 komen:

Wan Sajidah Ahmad Saburi said...
October 26, 2008 at 9:19 AM  

bestnyer...thx ek..wan donlot benda nie..:D

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner