Sign In | Manage Account | Gmail

Trick Bang2 Boom CPU/Laptop Orang (EP.2)

February 11, 2010 ·
Trick yang kali tak la jahat mana tp best sangat2..bagi tin laa..hehehehe..camna??menjadi tak trick yang sebelum nih???OK!!!jom kali nih nak ajr trick yang lain pulak..nak belajar???JOM!!!

Trick Pertama:
CPU/Laptop Berhantu:

Tin tak tau nak namakan Trick nih..heeeee..yang pasti trick nih pasti wat kawan2 korang gelabah tahap terkucil dalam seluar..hehehehe..korang leh tentukan masa berapa lama nota pesanan, nota ugutan, nota dari hantu, ataupun apa2 saja nota akan keluar ke desktop pengguna CPU/Laptop yang korang nak kenakan ..
Korang masukkan kod dibawah di dalam notepad

Kod:
WScript.Sleep 1000
WScript.Sleep 1000
Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
WshShell.Run "notepad"
WScript.Sleep 100
WshShell.AppActivate "Notepad"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "Hoi"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " bu"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "dak"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "!"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "!"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "!"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " a"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "ku"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " da"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "tang"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " nak"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " ba"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "gi"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "tau"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " ko "
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "ja"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "ngan"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " gu"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "na"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " aku "
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "la"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "ma"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "2"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " a"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "ku"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " pe"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "nat"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " ko"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " a"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "syik"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " gu"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "na"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " aku"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "!"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "!"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "!"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "!"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys "YANG BENAR"
WScript.Sleep 500
WshShell.SendKeys " LAPTOPmu"

Dan korang save ke apa2tajuk.VBS dan simpan ke mana2 folder tersembunyi dan click..

*Nota
WScript.Sleep 180000
WScript.Sleep 10000
Korang nak cepatkan masa kemunculan nota nih korang leh kurangkan masa dengan menukarkan 18000 ke 1000..10000 ke 1000 atau apa2 saja..
entri..hehehe..


Tin bagi satu trick dulu..tgk dulu..malam sok tin bagi..cam tak dapat sambutan pun Entri2 tin..tuh takmau post..merajuk~~~ *kesuntukkan masa.....

4 komen:

|arieza| said...
February 11, 2010 at 10:23 AM  

eh majuk plak.. tin kena la rajin2 blog walk kt blog org laon,, g shout kt blog org lain,, kena komen blog org lain, baru org dtg blog tin balik...

tin kosong said...
February 11, 2010 at 4:34 PM  

hahaaha..ok..tp takda masa.heee..thanz..kena mula jelajah lanih..heee..

just call me uncle said...
February 11, 2010 at 7:48 PM  

hihihi betul cakap otai arieza tu..uncle pun cam ko jugak dulu..malas ke sana sini..mmg blog kita akan sunyi sepi..sambil ditemani cenkgerik dan unggas rimba ahhahaha..tapi uncle pasti blog ko dan pelan2 faymes..boleh atasi blog uncle nih..

tin kosong said...
February 11, 2010 at 8:30 PM  

cmtu kena rjin2 berjalan2 nih..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner