Sign In | Manage Account | Gmail

Webcam Max

April 07, 2009 ·
Keseronokkan bila buat kerja sampai buatkan tin malas nak posting kerana terlalu penat..kali nih tin nak share satu applications yang dapat menyembunyikan identiti kita bila nak ber webcam2 nih..hehehehe..leh jadi org misteri gitu..














Dengan menggunakan Webcam Max nih kita boleh replace muka kita dengan gambar-gambar lain..korang leh masuukan text, movie, paint dan macam2 lagi la..mmg best sangat2..rugi kalau korang tak ambil tau tak..hehehehe..nak download amik ja..


2 komen:

ibnuadnan said...
April 14, 2009 at 7:33 PM  

software utk video record dr webcam ni ada x?

stingray said...
July 22, 2009 at 12:22 PM  

cover muka je ke??
takde function utk cover benda lain??? macam 'toooot' ke hahaha!!! mana tau kot2 tetiba teringin nak cybers*x tapi nak kasik benda tu hidden wakakakaakakak

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner