Sign In | Manage Account | Gmail

Wakenabeb!!

December 03, 2008 ·
kenangan tin...waaaaaaaakenabeb!!!

Tajuk wakenabeb ni sesaja, pasal tin terkena ja. Tu ja pun

Perempuan memang memberikan impak yang besar. Haaa~ tin tak nafikan yang tin pernah putus asa pasal perempuan ja, tapi tu dulu ja. Heeeeeee..

Dalam hidup tin banyak mehabiskan masa dengan kehidupan duniawi saja, mana pergi pun dengan awek kesayangan. Ke hulu ke hilir dengan awek. Masa tu bahagia, rasa macam pijak kat mana-mana bahagian kat bumi nih hanya kegembibaraan menyelubungi diri ni. Wahahahaha..

Malu teringat pasal hidup dulu, pikir macam takda dosa pahala ja. Suka hati ja nak buat apa dulu, pahala dosa pun tak kisah dah. Peh!!!penangan perempuan memang menakjubkan(pada perempuan yg membaca jangan salah anggap, tin hanya berceritakan mengenai kesilapan tin dan bukanya perempuan).

Tin mencintai seorang perempuan tu, 5kaki tinggi berkulit hitam manis dan agak cute la. Tapi cinta ku didustai..Waaaaaaaaaaaaakena beb!!!!dia segalanya bagi tin, dia la buat tin hepi(walaupun dengan cara yg salah).

Tin putus asa dengan hidup tin, pas kami brake hidup tin melelong tak tentu arah. Hidup bagaikan tin kosong yg disepak terajang oleh pejalan kaki di kaki lima ja. Aaaarrrggh!!!

Tin stop melukis, tin stop cita-cita nak jadi arkitek, stadi tin pun tin tak indahkan sampaikan kena kick out, tin stop segalanya. perempuan memang dasat. Pasal putus cinta ja tin cmnih, dan bila difikirkan balik tin memang bodoh!!dan sesuatu pengalaman yg agak lawak gak.

Tin teringat semua nih pasal satu lukisan yang tin wat kan untuk dia yg tak sempat tin berikan. lukisan nih ingatkan tin balik kat semua kisah lama. Alaaaaaa, cinta pertama memang memberikan impak maksima kan?

Tin tak kisah dah semua tu, hidup tin dah bahagia dah bila jumpa jalan yang lurus. Tiada dosa dan maksiat, dah tan mensiakan hidup yang beharga nih.

NotaJari:sesaja ja wat entri nih dan sesapa yg tag tin, tin akan akan wat entri tag lg 2 ari lg k. Harap maap.

12 komen:

A-K-U said...
December 3, 2008 at 4:52 PM  

fewirrrrr...
tin kosong berisi..
muahahaha..

tin berwajah baru lol..

kamal said...
December 3, 2008 at 5:07 PM  

hahaah~
biasela tu tin..
aq pun pnh gaq jd cmtu..
hope ko tbah hdapi sume tu..
hehe~

wansajidah said...
December 3, 2008 at 5:24 PM  

spptnya tin xleh putus asa..spptnya tin kena lg kuat berusaha nak tnjk pd perempuan tu yg tin bleh berjaya tanpa dia...tp 2 dulu...n bgslah kalu tin dah mula bangkit.. :)

tin kosong said...
December 3, 2008 at 5:39 PM  

thanz semua..tapi still terasa hati laaaaa...waaaaaaaaaaaaaaaaakenabeb!!!!

(¯`·._.·*~yana~*·._.·´¯)' said...
December 3, 2008 at 6:01 PM  

hehehe...rilek okeh..pape pon,lukisan encik tin mmg cantek^_^

Dhada said...
December 3, 2008 at 7:13 PM  

Dia bt kamu rsa hepy dgn cara yg slh ? apa tu ?
Hmm biasa la itu sume dijadikn nostalgia =)

jiran blakang umah tin said...
December 3, 2008 at 10:06 PM  

wahh..tuh eh lukisan yg nk tnjk ritu??
chanteq^^~
terrer sih..hehehe
aaa..chenta 1st eh??
uih..dasat eh kalo break..-_-"..
huhuhuhu

chocolate_syrup said...
December 3, 2008 at 10:52 PM  

to incik tin:

jgn sedey2 eh.
besa la 2.
nti sti da ppuan len yg lg bk utk incik tin.
kalo da jdoh xke mna.
huhuhu.
pa2 pon.
incik tin mmg tror lukis anime.
sgt chantek.
=)

sowi sb xon skype.
chocolate_syrup xsehat.
wbcam ttba cm budus.
gpon chocolate_syrup da probs yg sgt2 brt.
so sdg b'sedey skunk ni.
hukhukhuk.
=(

tempayanbudu said...
December 4, 2008 at 10:27 AM  

Salam...

Hidup umpama roda..kadang2 kita di atas, kadang2 kita dibawah..Kadang2 kita berduka,kadang kita bergembira...Jadi itu semua lumrah kehidupan manusia..Tapi kadang2 apa yg kita rasakan gembira itu sebenarnya kedukaan hati kita yg fikrah secara semulajadinya inginkan sesuatu yg suci..Jadi Ustaz harap tin dh faham dgn keadaan yg boleh n x boleh..lupakan segala kelazatan kemaksiatan yg lepas dn gantikan dengan kelazatan keimanan..InsyaAllah dpt membantu..Waalahualam...

aku-ida said...
December 4, 2008 at 6:01 PM  

wah2... kenangan itu indah ... sebenarnya

cikorkid said...
December 4, 2008 at 8:39 PM  

cinta mmg mnyeksakan idup..huhuaaaaaaaaaaa

tin kosong said...
December 7, 2008 at 9:36 PM  

thanz semua..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner