Sign In | Manage Account | Gmail

Tolong Tin Semua!!

December 08, 2008 ·

Salam Eduladha buat semua,

Emm, tin wat entri nih sebab nak minta jasa masing-masing yg mengetag tin. Maap semua yg mengetag tin dan tin wat macam tak heran ja.

Tin minta maap, maapkan tin ek. Korang jangan la amik hati k tau, sebenarnya tin tak berapa sihat sejak kebelakangan nih. Harap kedepanagn sihat, hehehehe.

So tin kat sini meminta sesapa yg tag tin tlg la tin sangat-sangat, tolong bagi tau tin yg tin ditag dan tinggalkan link tag tersebut. Pls, tin minta jasa baik semua. Tlg la tin wahai sahabat-sahabat tin dan maapkan tin semua.

Bukan niat tin tak jawab semua tag tuh, Tin igt ustaz yeop nya tag. Coz yg terbaru dan tag paling unik. Heeeee...

Lagi sekali, maapkan tin sesapa yg tag tin ok.

5 komen:

@LiYaNNuaR said...
December 8, 2008 at 12:24 PM  

aiseh.. akak x sure sama ada tag Tin atau tak... takpa... nanti2 akak check semula.. kalau ada.. akak paste link kat sini, ok... jgn risau... ngeh ngeh ngeh...

psssssssssst.. salam aidiladha yek...

Aku-Ida said...
December 8, 2008 at 5:56 PM  

isk isk... ida la yg paling baru tag tin.... isk isk.. semalam tak silap..

tin kosong said...
December 8, 2008 at 6:20 PM  

salam iduladha gak akak..
emmm..maap..tin akan jawab cecepat k ida..maap sangat2..tin sihat time nih tin akan jawab tag..

deennasour said...
December 8, 2008 at 7:01 PM  

aku tidak mengetah engkau,
aku tau ia satu menda yg menyeksakan apabila di tag.
hehe
semoga cepat sembuh tin!!

tin kosong said...
December 8, 2008 at 8:43 PM  

hehehe..tula deen..heeeee..tapi kena ikhlas jawab tag nih..huhuhu..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner