Sign In | Manage Account | Gmail

Wireless WEP Key Password Spy

November 22, 2008 ·
Kadang-kadang tin rasa panas satu badan pasal diaorang secured wireless diorang. Bukannya rumah or pejabat pun atau yg private, padahal cam MCd,Pak Hainan, Secret Recipe dan macam-macam g tempat public len yg tak patut secured wifi diorang.

Tapi mybe utk keselamatan diorang kot kan??yg best tu bla tin tanya WEP key atau password kat diorang ,ngn selamber je diorang kata 'errr..jap ek...saya tak igt..adik sabar jap ek' aik!!!ada ka patut cmtu???

Adui laaa, sesangat la panas bila kena tggu berkurun lamanya password dr diorang. Tapi bila dah ada "Wirelwss WEP Key Password Spy" nih tin tak kisah dah sal nak minta password kat diorang.

Wireless WEP key Password Spy nih memberi korang kemudahan bila korang nak ceroboh masuk amik wep key yg secured nya.

Korang tekan ja "Find Wireless WEP keys" dan akan dapat la seperti gambar dibawah. Nih time tin kat Pak Hainan Alor Star, time cuti..heeeeee..




Korang nak kemudahan nih?????
Amik free saja..

Download

15 komen:

@LiYaNNuaR said...
November 22, 2008 at 12:19 AM  

ooo mcm tu ekkk.. trimas bro... nanti nak toraiii... hikhikhik...

kamal said...
November 22, 2008 at 12:32 AM  

yje??
yg tu ikot laptop jerk ke?
law pkai wireless hp??
cmne laq??

tin kosong said...
November 22, 2008 at 12:43 AM  

@LiYaNNuaR>>torai jgn tak torai..huhuhu..

kamal>>sofware nih utk notebook or kmpter..if hp tin tak tau laa..

burt said...
November 22, 2008 at 1:08 AM  

bagus aku sblm ni ada try aku pki airsniff, airodump, aireplay, aircrack, airdecap tapi hampeh sbbnya terlalu programming maklumla aku ni tgk language cam tgk bahasa sanskrit ckit2 bolehla..and yang bestnya dalam ubuntu pun ada provide tool2 ni so jomla pki ubuntu ehhehe

tin kosong said...
November 22, 2008 at 1:19 AM  

jom jom..pkai ubuntu ramai ramai..(dalam pembelajaran lg nih)hehehe..emmm..ajar aku unix burt..ajar laaaa...~

Luth Textile said...
November 22, 2008 at 1:33 AM  

tin, 100% working?

tin kosong said...
November 22, 2008 at 1:39 AM  

yup...100% ok..tin dah try dah...

Daddy Cool said...
November 22, 2008 at 1:55 AM  

Betui ka? Nanti daddy pun nak try jugak le

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...
November 22, 2008 at 9:33 AM  

ala susah la nak donlod guna megauplod :(
ada link lain tak :(
tak suka la megauplod nya toolbar atas tu..
plz bg link lain :(

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
November 22, 2008 at 1:59 PM  

wahhhh tin...n3s nak rembat secara laju2 neh...
wakakaka...thanks tin kongsi ngan kitorang...

tin kosong said...
November 22, 2008 at 2:09 PM  

Daddy Cool>>mesti la betoi daddy..try..rugi tak terai laaaa..

»-((¯`»pGe46«´¯))-» >>jgn guna tool atas tu..trus masukkakn pass n doload jer..tak susuah pun..tin takda link lain dah..if nak tin leh anta kat ym, skype or google talk..

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ >>rembat laju2..cepat!!!hehehe..

ibnuadnan said...
November 23, 2008 at 1:28 AM  

tin..send gna ym bleh? da donlod da, tp x berfungsi la..bila klik kt wireless.exe 2 trus stop working..apa problem ae?

tin kosong said...
November 23, 2008 at 2:49 AM  

ibnuadnan, nanti tin anat kat ym ibnuadnan k..bla tin tg ibnuadnan o9 tin ym trus k..sal prob tuh tin tak tau sepa laaa..halamak..cmna ek..nt tin tgk pa prob nya k..

Anonymous said...
November 23, 2008 at 4:06 PM  

uik..awat x bley???
bleh explain x cane tin gune?????

ibnuadnan said...
November 23, 2008 at 7:31 PM  

i'm using vista, mayb sbb 2 xleh..da try donlod torrent..tp prob yg sma jg mncul...thanks tin

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner