Sign In | Manage Account | Gmail

tag utk tin

November 23, 2008 ·

Sori pada yg penah tag tin coz tin tak wat entri sal tag nih. Tin pkiaq banyak kali dah sal tag nih, tp dah sampai 3 org tag menda yg sama so tin jawab ngn penoh ikhlas, heeeeeeeee.

Ok, meh tin jawab tag nih. Tag nih dtg dari 3 member baik blog tin yg tak seberapa nih.

Emm, malu pun ada sal tag nih nak gambaq kita..ni tag dia

* Take a recent photo of yourself OR take a picture of yourself RIGHT NOW.
* DON'T change your cloth. DON'T fix your hair, just take a picture.
* Post that picture with NO editing.
* Post this instruction with your picture.
* Tag 10 people to do this.


Gambaq nih fresh g tau ak, baru abis wat keja depan laptop dan jangan nak kutuk lak. Tin tau muka tin mmg udoh. Tapi nih lah pemberian Allah s.w.t. dan tin bersyukur. Mahal kat idong tin yg besau nih..hehehehe..

Tin tak tau nak tag sesapa laaa... Ramai dah dapat tag nih so tin tak tau nak tag sapa.

8 komen:

ibnuadnan said...
November 23, 2008 at 2:47 AM  

encemnyee...

×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ said...
November 23, 2008 at 10:16 AM  

akhirnye tin jwb gak tag nie....hehhehehehehe....ensemnye tin...nak sain boleh dop...:))

tin kosong said...
November 23, 2008 at 10:27 AM  

inbuadnan>>waaaa..pengomen pertama..heeee..

Beca>>ca..sindih nampak..huhuhuuh..

chocolate_syrup said...
November 23, 2008 at 3:50 PM  

ohh incik tin..hehehe

(¯`·._.·*reasOn im hEre*·._.·´¯)' said...
November 23, 2008 at 5:54 PM  

mekasih menjwb tag...encik tin^_^

Luth Textile said...
November 23, 2008 at 10:45 PM  

tin hensem..
waaaa..
muah muah..hihi

tin kosong said...
November 24, 2008 at 12:00 AM  

chocolate_syrup>>oish!!cmna leh sesat kat cini nih???hehehe..wat survey ka????

(¯`·._.·*reasOn im hEre*·._.·´¯)'>>sama sama


Luth Textile>>waaaaa..sindih ler..nih last tin tunjuk muka nih..heeee..

chocolate_syrup said...
November 24, 2008 at 12:11 AM  

a'ah..
mmg chocolate_syrup t'sesat pon kt cni..
gagagaga~

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner