Sign In | Manage Account | Gmail

Jawapan Apakah Ini???

November 23, 2008 ·

Pada tgh malam yg henin pas abiz wat keja tin bka la emel tin kot2 la da emel yg mendatangkan rezeki. Bila tin buka emel tin hanya emel abg tin iaitu my lovely alang, tin agak pelik ngn subject dia coz agak pelik dan mmg selalu pelik emel dari alang.hehehe..

Tin pun buka la emel tin tuh, dan da la beberapa gambar. Tin baca satu per satu gambar yg diberi iaitu gambar jawapan karangn seorang pelajar kat melaka. Iaitu Kertas Jawapan sejarah 2.

Jawapan apakah pelajar nih bg????sunggoh power ranger jawapannya. Korang nak tgk jawapan dia???korang tgk la sendiri. Bukan nak mengaibkan institusi, penulis tersebut atau sesapa saja. tin hanya nak share ngn korang semua.

Apa pendapat korang??korang igt pa yg berlegar-legar kat pala penulis tersebut???









4 komen:

Luth Textile said...
November 23, 2008 at 10:44 PM  

oh.. yang nih aku da penah dapat..
dah baca da.
haha,, memang lawak

(¯`·._.·*reasOn im hEre*·._.·´¯)' said...
November 24, 2008 at 4:43 PM  

hahaha..apesalla bdak ni jwb cmni...mmg btol2 lwk..pengaruh kartun byk...yana walopon xsuka sgt subjek sejarah ni,xde la smpai cmni...hahaha,mmg lwk r...hahaha:p

SIR ZUL said...
November 24, 2008 at 11:32 PM  

cam haram jawapan...siap digimon pokemon kuar..
yg x bleh blah pantun nak dara tepi perigi yg dicipta oleh Apek senario digunakan secara ilmiah..hahaha

tin kosong said...
November 25, 2008 at 1:32 AM  

ngarot ja pelajar nih..cmna la masa depan dia kan:@

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner