Sign In | Manage Account | Gmail

Slow Down or Speed Up Flash Video Volume

November 20, 2008 ·



Applications nih mmg best utk sesapa yg selalu ke Youtube. Application nih tin pun tak tau pa nama dia, tin pakai hentam ja nama dia nih. Salah betol ka nama dia lain kira ah!!!korang nak tau pa yg best pasal applications nih??jom review tgk wahai kengkawan tin yg dimuliakan Allah S.W.T..

Application nih memberikan korang kepuasan ketika menonton segala jenis video di youtube. Korang boleh slow down kan video tu sampai korang rasa seperti tgk siput babi berlumba merebut kejuaraan(sesangat la slow nya)

Applications nih gak boleh digunakan ketika korang melawat, menziarah dan segala men lagi di blog yg mempunyai lagu. Korang leh mempercepatkan atau memperlahankan lagu tersebut dan dengar lah suara sumbang yg macam pa ntah lg.

SUPPORT
Windows XP, Vista, Firefox 2 atau 3, Internet Explorer 6 atau 7.

UNSUPPORT
Internet Explorer 8, Opera 9.62 dan Google Chrome.

Korang nak applications nih???meh la tin menjemput semua orang download kat sini k..

Download

1 komen:

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
November 20, 2008 at 2:21 PM  

tin ni laju je hapdate...
cam best je application ni...
mintak izin nak donlod ye tuan tanah...
hehe...

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner