Sign In | Manage Account | Gmail

iLUsi yang terbest !!!!

November 18, 2008 ·
Korang tgk gambar nih leklok..kiri korang marah dan kanan korang muka best nya baik kan??jom review sal keistimewaan gambar nih..


Korang nak tau apa yg istimewa sal gambar yg tin postkan nih??? korang click gambar nih dulu, tapi nanti jap!!! baca arahan seterusnya dulu. Korang bangun dari tempat duduk korang 12kaki jauh dari gambar nih, apa korang nmpak haaa??? Ilustrasi yg best nih dikatakan dicipta oleh Phillippe G.Schyns dan Aude Oliva. Gambar nih tin amik kat sebuah forum luar negara..

2 komen:

Aku-Ida said...
November 18, 2008 at 6:32 PM  

sori lmbat... keluar jalan2 la td... hehehe... ye2 aku nmpak dah... gambar tu jd bertukor rupe... ewahhh mcm gaban la plak men tuko2.. wakakaka

Hunny MJ @ PinkyRetro said...
November 28, 2008 at 7:24 PM  

hello blog owner...
blog anda best...!!!

mau minta izin ni...
boleh saya copy gambar ini utk post dlm blog saya?
hehe...
terima kasih...
:)

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner