Sign In | Manage Account | Gmail

Keboringan tin

November 27, 2008 ·
Dah lama tin tak wat entri sal applications kan???ni disebabkan acc megaupload tin da prob so tak leh tin nak bg applications.Mybe esok tin dah leh bg applications yg best nya. So tggu tau semua, heeee macam la blog tin nih org nak mai sangat..huhuhu..

Tu ja tin nak gtau semua, hahahahaha takda makna entri kali nih. Tapi tin nak tggalkan korang sesuatu yg korang mesti kena tgk tau..

Korang cari perbezaaan dalam link kat bawah,(ia merupakan gambar) baca terma dan syarat. Hehehehehe......

AMARAN KERAS!!!
*hanya utk remaja berusia 15-25 tahun sahaja, yg bukan remaja tak digalakkan. Harap maklum.
korang click kat sini

9 komen:

Luth Textile Dept said...
November 27, 2008 at 3:04 AM  

kurang asam...

Miss Hazzy said...
November 27, 2008 at 10:04 AM  

ting tong...pesal musan lak???

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
November 27, 2008 at 1:42 PM  

n3s baru je nak wat en3 camni ari khamis ni...tin dah wat dulu...sob sob sob...

Dhada said...
November 27, 2008 at 6:28 PM  

Cis cis & ciss lg !

chocolate_syrup said...
November 27, 2008 at 11:07 PM  

tau ak t'kjut thap kegilaan.
nsb bk chocolate_syrup xdk skt jntung.
waaaaaaaaaa.

tin kosong said...
November 27, 2008 at 11:30 PM  

kepada semua..maapakan tin..wahahaha..boring nya pasal tin wat entri nih..heeeee...

»-((¯`»BeAuTy«´¯))-» said...
November 29, 2008 at 1:05 AM  

adoi la tin..huhu..putuih jantung fara..huwaaaaa..nyesal klik!!!!!hakhak

Remi88 said...
November 29, 2008 at 2:20 AM  

SioT tul!!!! aku duk tengok2....
Kul 2 pagi lak tu....
Tapi nasib baik dah biasa....
Hahahaha

euphori[a]fi~ said...
June 14, 2009 at 6:38 PM  

hantu betol,
nsb bek da mkn ubat sakit jntg~
haha

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner