Sign In | Manage Account | Gmail

Invisible IP

November 28, 2008 ·


Invisible IP nih akan menolong korang menunjukkan kemana korang surf internet kat seluruh dunia. Kira korang leh tau la asal mana-mana sesuatu tempat korang surf.(contoh blog)

Software nih boleh dijadikan "topeng" utk IP korang yg juga berfungsi menukar Internet address yg sebenar korang ketika korang browsing. Software nih akan menghantar kat korang anonymous proxy servers yang fresh lagi segar bugar setiap kali korang ingin hack dan ingin mendapatkan "IP Locations"(gunakan utk kebaikkan tau).

Yg tak best tu software nih takleh traced ketika korang browsing websites. Tapi kenkadang boleh kot, heeeee. Tapi tin takleh pun dan tak penah boleh. Dengan menyembunyikan IP korang, korang akan menghalang emel korang daripada menerima apa jenis spam dari mana-mana iklan.

Klau korang nak tau, Emel spam tu dtg time korang browsing mana-mana website dan sewaktu tu la spammer mendapat ip korang. Dan juga hosting emel korang sendiri yg memberi emel korang kat spammer lain. Penggunaan Gmail yg paling tak banyak spam daripada Yahoo.

Korang boleh menggunakan web based e-mail utk menghantar anonymous e-mail. Maksudnya korang nya IP takleh dikesan, so takda la spammer dan hacker lain nak gunakan IP korang utk jadi bahan mereka.

Map Menu
Ini adalah kunci dari sebahagian software nih. Kat sini la korang boleh tukar IP address, menerima lokasi IP, mendapat info pasal lokasi IP korang atau lokasi server lain.

IP Info
Akan memberi korang semua info mengenai IP korang dan remote IP. Korang boleh tengok suma info kat kat bandar, negeri, dan jarak antara korang dan remote server, server type, timeout etc.

Cara crack
Copy file "options.ini" kat C:\Program Files\Invisible IP Map folder.

Download

1 komen:

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
November 28, 2008 at 12:55 PM  

ermmm..menarik...menarikkkk....nanti n3s terai...

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner