Sign In | Manage Account | Gmail

Cabaran cik neslo

November 26, 2008 ·

Tin tak sambut cabaran neslo pun takpa. Ces!!!kacukkan artis nya muka, adakah yoda itu artis????adui laaa, muka neslo cam Angelina jolie, si ida macam pelakon industan fofular..arrrhGGhhh!!!

Apa-apa pun tin tima ah muka tin macam yoda nih..huwaaaaaaa!!!!cedih gak sebenarnya nih. Ada ka muka macam yoda??oish!!!cam tak leh tima kenyataan ja nih.



Dengan perasaan tak puas ati tin try la, cari lg muka artis yg serupa mcm tin. Tp takda gak. Tp tin tak kira, Tin nak encem gak so dengan x malunya tin padankan dengan artis yg jd mangsa tin nih. Mmg tak sama pun, tp nak perasan punya pasal. Lance Bass. heeeeeeeeeee.. hehehehehehe..daaaaaaaaaaa~


kalu real muka tin cmni best r..heeeeeee..

7 komen:

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
November 26, 2008 at 2:29 AM  

wahhhh...leh tahan hensem...gambo yg atas tu laaa....wakakakaakaa

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
November 26, 2008 at 2:30 AM  

gambo yoda lagi hensem dari lance...:P

Aku-Ida said...
November 26, 2008 at 7:17 AM  

weh tin... yoda ni nmpak awet muda siotttt wakakakaka.... tegang seh kulit dia ... ko pakai botox eh ... ni yoda zmn maju nye.. muahaha

Aku-Ida said...
November 26, 2008 at 7:18 AM  

weh tin jom buat lagi... ko takmo try gambo freddy krueger ke?? wakakaka

farhanaLicious said...
November 26, 2008 at 7:34 AM  

kalo real mcm tuh, saya tekel! eheh~

tin kosong said...
November 26, 2008 at 1:10 PM  

neslo>>tu la tin heran..muka yoda encem lg dari lance.. :8

aku-ida>>tu ada yoda nama dia yoga..eh!!!yogi ..heeee..takmo wat dah..waaaaaaa..wat muka freddy satgi..freddy lak mmmpi ngeri kot..hehehehe..

farhanaLicious>>nak tekel ek..tekel yoda ek..hehehehe..nanti jadi guru jedai..ahahaha.. :p

Dhada said...
November 26, 2008 at 2:56 PM  

Wah wahh & wahhh lg ! :0

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner