Sign In | Manage Account | Gmail

Free Hosting

November 25, 2008 ·




2 3 hari ni tin tak beberapa sihat, kalau cmni lg jd tin tak kan o9 utk beberapa hari la. Penyakit tin pun sejak akhir nih makin hari makin teruk lak, Allah nak tin dekatkan diri kt Dia kan???ni la dugaan kehidupan kan, heee. Ok nak cerita yg sebenarnya kat sini nih.

Dulu tin ada offer hosting free kan???dan banyak sangat syarat yg diberi. Tapi kali ni hosting free dan takda syarat. Kekurangan dan kelebihan dia tak berbeza dengan web hosting yg lain. Free web hosting nih bg kita 1GB webspace utk host website kita.

Macam ngan hosting web yg lain, ia juga menyediakan emel atas nama website kita. Untuk Blog, Forum, CMS dan sewaktu dengan nya. Diorang gak memberi trik dan tips bg mengkatkan traffic website kita. Ni banyak g info sal free web http://hyperwebenable.com/free.php

Bg yg berminat nak ada www.namawebsitekorang.com tapi takda modal ni la time nya.Rebut la peluang nih, Padahal tin tak tau menda nih utk selamanya or sekejap ja. Utk renewal tiap tahun adalah free tak kena bayaran. Hmm,krang tggu apa lg????jom reramai usha kat sini

3 komen:

HazByn said...
November 25, 2008 at 6:11 PM  

baik pakai 00webhost..sape reg hosting under nama kita..dapat duit..tapi aku x penah la dapat duitnya sbbx de sape nak register under aku..ahaha..

Luth Textile said...
November 26, 2008 at 12:26 AM  

hebat.. akku xpnh try g

tin kosong said...
November 26, 2008 at 1:17 AM  

HazByn>>ni pun camtu gak..sapa daftar bawah kita, kita dapat det gak :)

Luth>>try la tgk..tin pun tak penah try gak..heeeee..otw nak try gak nih..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner