Sign In | Manage Account | Gmail

VideoGet v3.0.2.39

October 08, 2008 ·

aku simpan watpa..baik aku share ngn korang kan..???


VideoGet ialah tool utk download favorite video korang..tapi nih terus download dari website yg korang tgk contoh youtube..mmg la ada lg cmni..tp ni lg menyenangkan la bg aku..coz korang bleh download video dari 100 lebih website tau..amacam.????

website yg disupport
* YouTube
* Google Video
* Yahoo Video
* MySpace
* DailyMotion* DailyMotion
* AnimeEpisodes.net
* DumpALink
* Glumbert
* Lulu TV
* VSocial
* PhotoBucket
* Yikers
* ZippyVideos dan byk lg..

kebanyakkan dari website nih lam format FLV format kan²????
pastu lepas download ramai la tak reti nak playback kan????*terjadi kat aku..heeee..

VideoGet nih menyenangkan kita..
dapat convert tiap video yg di download kita ke format yg popular mcm
AVI, MPEG1, MPEG2, WMV, FLV, MP4, 3GP, MP3 file formats

bahasa digunakan English, German, French, Italian, Dutch, Spanish, Portuguese (Brazil), Russian, Ukrainian, Polish, Turkish, Bulgarian, Romanian, Hungarian
hanya kat Windows NT/2000/XP/Vista


Portable
Download

PC use
Download

Unpack dan install
Copy cracked file(s) over original(s)
Bila dia tanya serial no bg serial bawah ni k..
Serial: 11111111-1111-1111-1111

alang² dah baca jgn lupa ketok..nk tau gak pendapat korang..

4 komen:

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
October 8, 2008 at 11:48 AM  

mmg menarik...jap nak rembat..hehe

AiNnUr FaRihAh said...
October 9, 2008 at 4:44 AM  

huhuhu..maceh2...mau try jugak la...

*secret said...
October 15, 2008 at 12:59 PM  

nak cube la..
ngehehe~
adoi..
tak leyh lak nk dload..
kne g library..
cipan la u ni..
sume nk restricted..
sepak karang..
neway thanks.

tin kosong said...
October 15, 2008 at 1:17 PM  

buka salah ku...hehehehe...

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner