Sign In | Manage Account | Gmail

learning english!!!???

October 09, 2008 ·

tin cabar korang!!!!!sambil tgk video nih korang wat muka seriuz, jgn ketawa gelak, dan seumpanya..mesti takleh nya..

adoi laaa..sakit perot tin dgn Din beramboi nih..bukan nak ngajar B.I nih..tin takleh nak taip dah..tak tahan dgn lawak din beramboi..korang tgk la sendiri..pecah perot dgn din beramboi nih..kalau korang dengar btol² and speaker or headphone korang baik punya mari..korang boleh dengar suara Afdlin Shauki skali dok gelak ketawa..

siapa menang dalam cabaran tin nih?????


6 komen:

notacomei said...
October 9, 2008 at 4:36 PM  

assalamualaikum harap maaf tin kosong jika anda masuk blog saya x dapat ini disebabkan kesilapan yg ntah saya pon tak tau nak ckap aper...huhuhuhh jadi saya dh buat baru iaitu www.notacomoi.blogspot.com harap maaf

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
October 9, 2008 at 6:07 PM  

errr...cabaran hape neh?!
cabaran jgn gelak ke?
utk pengetahuan encik tin...n3s dop gelak pun...siyes cakap laa...

kuang kuang kuanggg...
nampaknya haku menang dlm cabaran neh....

tin kosong said...
October 9, 2008 at 6:17 PM  

bia tol??????????

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
October 9, 2008 at 6:32 PM  

betol daaaaaa....

AnGeL DeViLiA said...
October 9, 2008 at 6:39 PM  

ima pun tk ketawa daa..kui..kui..1 lg..knaper biler masuk blog ni..slalu affected oleh virus tin kosong..huh???

dayah@yasha said...
October 13, 2008 at 11:18 AM  

tak gelak mane pown....
tak ler lawok mane..
lawok tang den bramboi kata panic bukan picnic.. huhuhuh~
x dok la gelak sakang kowt!
heeeeeeeee~

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner