Sign In | Manage Account | Gmail

iColorFolder

October 11, 2008 ·


aduih laaaa...tin memula tgk gelak sakit perot..taktau nak kata apa..application yang best untuk kita semua share..
application nih sesuai untuk sesapa yang suka bermain dengan warna²..

hmmm..tin tak suka main ngan warna..tapi bila tgk ni memang menarik hati..tin suka sangat²..

icolor folder leh customize warna folder korang..diberi 6 pilihan warna utk WindowXP folder..cara dia senang ja..korang right click kat folder korang nak warna kan..korang akan akan nampak 'color label' then custom dulu..pastu untuk warnakan folder seterusnya korang leh terus pilih warna kat label tersebut..

nanti korang leh la beza kan folder korang dengan warna ja..contohnya..folder yang nak delete delete tu warna hijau..folder yg penting merah..folder gambar kuning..kurang² leh mencantikkan korang nya desktop kan²??

ada lg sofware yang macam ni..agak canggih dari yg nih..tapi dlm versi try menerai lg..just sebulan..nak cuba boleh la..Download Folder Maker

tin preffer yang ni..yg ni mudah dan takda try² dah..amik wat simpanan seumor idop

Tima kasih sudi tgk gak entri nih..harap berguna untuk korang..if korang ucap thanz kat aku..aku akn post software yg best² lg pasni..he³..


pa lagi..korang rembat jer.......
cara download dari megaupload>>>>caranya
Download

kalau ada prob dgn download bgtau tin..

11 komen:

fARHaNALiCiOus said...
October 11, 2008 at 7:17 AM  

software ni leh guna utk vista x? aiseh. pasai dulu ade try install tapi taleh guna.

tin kosong said...
October 11, 2008 at 7:30 AM  

alaaaaaa..xleh laaa farhana..kebanyakkan icolor folder utk window xp ja..

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
October 11, 2008 at 11:23 AM  

haku dtg nak curik...hehehe...
harap tuan tin halalkan...amin

Baqis said...
October 11, 2008 at 11:26 AM  

:D. encik tin, sy nk bentuk kure-kure yg bole tuka-tuka kare. ade ta?

dududududu ;].

tin kosong said...
October 11, 2008 at 11:38 AM  

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ >>tin bersyukur da kawan cmni..support tin gak..curik laaa..pencurian ni di halalkan..hehehehe..

Baqis>>ada baqis..hehehe..baqis download yg trial tu..then baqis lh letak icon baqis even muka baqis pun tau...

DaK haNIe said...
October 11, 2008 at 12:01 PM  

xleh gune utk vista ke..
huhuhu..
putus harapan..
ahaksss... =P

Izzati Hazwani said...
October 11, 2008 at 6:07 PM  

aiseh ! munyik macam best jeh .
nak try arh .
nanti dah try Wani
gitau .

cik kedondong said...
October 11, 2008 at 6:25 PM  

tau x cmne nk tuka folder my comp n my document pde icon2..folder biase leyh la

dayah@yasha said...
October 13, 2008 at 10:52 AM  

tuh merah ke pink??
macam pink jew... x nak!!

lallalala~

tin kosong said...
October 13, 2008 at 11:14 AM  

cik kedondong>>tak paham lamaksuk cik kedondon..terangkan lebih jelas..

dayah@yasha>>yasha taknak..tin nak..hehehe..

g.3.3 said...
October 20, 2008 at 3:53 PM  

mau amik neh!!!!!
hahahaha....
tq incip tin...

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner