Sign In | Manage Account | Gmail

Athan Alert(Azan)

October 23, 2008 ·
Dengan mata tin yg layu lg mengantok dan perasaan yg hampa sal software Muslim Explorer yg takda sapa hingin download ilmu bermafaat tuh..pagi nih tin post software nih lak..
tin tkot bz..so takleh nk post sofware² yg lh kita sama² share...
kali nih tin nak share sal Athan Basic(Azan)..berkurun dah tin simpan..cuma tak sempat nak post ja..emm..Athan Basic amat menarik sekali pada pandangan mata tin
dengan adanya Athan Basic nih..tin harap kita tak lewatkan solat fardu kita..
ok..jom review sal Athan Basic nih



menyediakan lebih dari puluhan nama negara yg boleh diguna pakai utk soware nih..6 million bandar disediakan kat sini..bagi yg takda korang taip nama negara korang..dapat terus..


kat sini korang leh setting location korang dan macam² lagi la..


Athan Basic nih lebih lengkap dari Azan Alert yg lain(yg pernah tin pakai)..tiap kali kita on komputer kita akan kedengaranlah satu ayat..nak tau ayat apa???guna pkai la software ni dulu baru tau..emm..korang tunggu apa lg???download jer laaaa..

cara download dari megaupload>>baca dulu penting..
Download

6 komen:

@LiYaNNuaR said...
October 23, 2008 at 4:20 PM  

bagus jugak menda nih... tp, pc akak ni bisu la Tin... huhuhu... ape pun... nice info... tq!

tin kosong said...
October 23, 2008 at 4:38 PM  

aiseh..mcmna lh bisu tuh???blikan la kat dia suara..hehehe...

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
October 23, 2008 at 4:46 PM  

bagus betol laa en.loqman neh...

dayah@yasha said...
October 23, 2008 at 4:47 PM  

siap azan sume sekali ke??
aku tak dapat nak donlod.. aku donlod leh tapi nak install tak dapat.. pc aku kene beku..
tggu aku beli lappy kalo ade rezki! hohohoho!

tin kosong said...
October 23, 2008 at 4:49 PM  

bagos utk semua neslo...

lappy tu padia yasha????

@LiYaNNuaR said...
October 24, 2008 at 1:31 PM  

lappy itu lampin lah... ekekekeke...

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner