Sign In | Manage Account | Gmail

Muslim Explorer 7 (v.2007)

October 21, 2008 ·
Muslim Explorer 7 (v.2007) ni yang terbest..tafsiran dan terjemahan yg senang kita fahami..tak rugi korang download nih..kali nih tin nak share² ngn korang sal Muslim Explorer..jom!!

terjemahan di dalam bahasa Malaysia yg mudah difahami..ni la 1st terjemahan penah tin tgk dalam Bahasa Melayu Malaysia tulen..bukan Indonesia..


Muslim Explorer software dari Ebakti.com..

terjemahan sangat² lengkap la bg tin..tapi terjemahan Al-Quran jer la dalam bahasa melayu malaysia nih..tapi sayangnya hadith lak terjemahan dalam bahasa arab..

hadith yg disedikan mcm Sahih Bukhari, Sahih Muslim, Sunan al-Nasaie, Sunan Al-Tirmidzi, Sunan Abu Daud and Sunan Ibnu Majah..

utk tafsir yg disediakan lak tafsir dari Al-Jalalayn, Tafsir Ibnu Kathir, Tafsir Al-Tabari dan Tafsir Al-Qurtubi..

yang tak best nya dia bg percubaan utk 2bulan jer..waaaaaa...baik amik..ilmu baik patot dimiliki kan²???utk maklumat lanjut sal Muslim Explorer sila ke http://www.ekabakti.com/

cara download dari megaupload>>baca dulu penting..
Download

3 komen:

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
October 21, 2008 at 11:47 AM  

wahahahaaaa....
laju no ko hapdate....
ni yg wat ako jeles neh...huhuhu

ketonggg..ketongggg...ketonggggg...

tin kosong said...
October 21, 2008 at 12:09 PM  

watpa nk jlez..tin hapdate coz dapat share apa yg tin ada..sama² share..pandai neslo loqhat utaqa no...

@LiYaNNuaR said...
October 21, 2008 at 7:00 PM  

patut la tgk ko tulih jawi... ngeh ngeh ngeh... nak torai la nanti... tq, incik Tin!

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner