Sign In | Manage Account | Gmail

Award!!!!

October 22, 2008 ·
1st time tin dapat award..tak penah² dapat award sejak mulanya bertapak hampir 2 bulan kat dlm dunia blog...

tin masih baru..tin tak sngka ada gak nk bg award....tima kasih sangat²..thanz kyu very much!!!!!!!!!!!!!!!!شكرا جزيلا

ok..ni la award² yg tin dapat pada 21 oct 2008 bersamaan 21 syawal1429

award yang best lagi menarik nih datangnya dari Cikyuyu kita yg sporting lg comey..heee..macih cik yuyu..emm..award nih tin nak berkonsi bersama² dengan
-kjo
--ice-
-beca sakti


award yang comey lagi memikat hati nih datang nya dari Putri _Mie ayu..hehehe..peh!!!jatoh cinta tin..heeee..macih Putri_Mie..ok..award nih tin nak berkongsi² dengan
-cikorkid
-ajue
-violet
-ibnuadnan
-neslo
-*secret

8 komen:

A j u E said...
October 22, 2008 at 1:05 AM  

wah...daku tersenarai sebagai penerima anugerah.rasa mcm dpt dean list plk....huhuhuhuh

tin kosong said...
October 22, 2008 at 1:09 AM  

hahaha..bangga dak dapat award..tin 1st time dapat award..heeeeee..amik yau award nih..tima la seadanya..

*secret said...
October 22, 2008 at 8:32 AM  

huwaaa..
ase nk nages je..
poyo..
tak pena dpt..
huhuhu..
terharu..tacingnye..
hagagagaga..
feeling pulak!

ibnuadnan said...
October 22, 2008 at 9:41 AM  

ibnuadnan nk ucapkan er..errr terima kasih kpd..er..err

pnyakit gagap dtg plak dpt award ni..ishhh

×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ said...
October 22, 2008 at 10:44 AM  

tq ya tin yg kacak lagi bergaya..bg ca aword tu...ca pun xpenah dpt aword gak..ni 1st time dpt...tq...:-*

-bongkah ice- said...
October 22, 2008 at 4:48 PM  

wahh..award kaa..
nih yg i skew nihh..
pokcik tin yg macho..
tenkiu2..
muahahah..~

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
October 22, 2008 at 5:07 PM  

tenkiu ma fwen...
nanti haku hambik...
tgh bz ngan tag neh...

dayah@yasha said...
October 23, 2008 at 4:34 PM  

tahniahhhh!!!! lol

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner