Sign In | Manage Account | Gmail

PERHATIAN!!!

September 26, 2008 ·
post ni yang sebenarnya post lama² aku yang blog lagi satu tuh..blog lagi satu da prob..aku harap korang leh tolong aku perbaiki blog aku yang lepaS..aku tak terer bab nih..pertolongan anda amat dihargai..

_________________________________________________________

5 komen:

dayah@yasha said...
September 27, 2008 at 12:47 AM  

dei ape yg berlaku sebenar nya??
leh ko btau?
mana tau aku dapat tlg sket2..
macam mane leh post td x dek..
sebelom tuh ade sumting ko salah tekan kew hape ke..

#terkurap2#

tin kosong said...
September 27, 2008 at 12:52 AM  

lgsong takleh tgk post aku..aku rasa klu bab tekan tu..bnyk dah kot aku bnyk tekan nih..ajaq aku wat comment cam blog ko tu..

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
September 27, 2008 at 1:11 AM  

Kalo pasal komen tu kuar ke new window, ko gi kat :
>>>> SETTINGS
>>>> COMMENTS

cari Comment Form Placement ;
>>>> klik kat POP-UP WINDOW...
jgn lupa >>>SAVE SETTING<<<

kalo bukan yg ni..sila abaikan yep...
Assalamualaikum wbt

tin kosong said...
September 27, 2008 at 1:19 AM  

jasa mu dihargai.. korang dua thanz..

mohdrafique said...
September 28, 2008 at 3:35 AM  

asalammualaikum entahlah luqman saya pon x tahu snang wat baru jer

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner