Sign In | Manage Account | Gmail

just get your own soul!!!

September 26, 2008 ·
asal nk kacau idop aku sedangkan aku tak penah nk kacau idop orang lain and idop dia pn??????jangan la menyibok pasal idop orang lain kalau idop tu sendiri tak cukup amal cam aku nih..aku nih memang orang buangan..ang tu anak baik² asal nk kacau idop aku g???
*
memang dituju khas untuk kamu,awk dan ang..

keseronokkan berakhir bila kita tak lh nk beramal..tak leh nk wt apa yang kita sendiri suka..baik kita cari sendiri soul kita..jangan nk menyibok idop orang lain..siap hadiahkan kita baju raya coz nak kita berbaik balik..chit porah la!!!!muka ni dh malu kena kutuk,kena caci..nk pekena lagi aku nih..

aku tak makan pujok rayu dah la wei..aku tak suka orang berbaik dengan aku pasal nk amik kesempatan kat aku orang yang penah kena caci hamun*tengah bengang gila nih..

yela aku ni sapa la kt hampa kan yang nak buat aku cmni..tak puas lagi ka korang buat ekk...aku bukan la orang yang selalu sihat untuk kebahgian korang kan????cukup la doa aku untuk kebahgian korang tanpa aku..ish!!aku rimas betoi la!!!!

1 komen:

mohdrafique said...
September 28, 2008 at 3:29 AM  

awat ni gaduh pasal aper ni

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner