Sign In | Manage Account | Gmail

Trick Download Dari Youtube Menggunakan OK

February 08, 2010 ·
Assalammualaikum..
Ada yang tak tau blog tin nih adalah blog yang ajar trik2 hack dan bagi software..
betul tak??
Blog nih blog yang agak memboringkan sebenarnya..
Tapi apa nak kisah..tin tak peduli..janji leh berkongsi ilmu dengan semua orang..
So meh tin nak ajar satu trick yang hanya menggunakan muslihat yang tersangat la senang..
Tin akan ajar korang cara download dari youtube tanpa menggunakan apa software pun sipa lh convert ke 3GP dan MP4..OK..jom tin tunjukkan..

Mula2 korang mesti la ke youtube dulu..
Pastu korang taip OK antara www. dan youtube.
Contoh:
http://www.youtube.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo


masukkan OK antara www. dan youtube..jadikan seperti link dibawah..

http://www.OKyoutube.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo

dan yang nih plak kod untuk convert ke 3GP, MP4 dan FLV..


Kod:
Link Untuk Download (FLV) : http://www.OKyoutube.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo
Link Untuk Download (3GP) : http://www.3.OKyoutube.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo
Link Untuk Download (MP4) : http://www.4.OKyoutube.com/watch?v=Ee_8IMx0uMo

Cmna???senang saja kan???hehehe..selamat mencuba..jadikan testimoni korang sebagai komen disini..hehehehe..

6 komen:

|arieza| said...
February 9, 2010 at 12:55 AM  

wah terbaek ar!!! haha tq tq tin!

penjenayah merah jambu said...
February 9, 2010 at 4:34 PM  

thankssssss!!!!!!
btw,uni saya block youtube.guna vtunnel nak get through.tapi tak boleh download.guna trick ni menjadi gila.

thanks tin!!!!!!
*sengih lebar*

tin kosong said...
February 9, 2010 at 4:44 PM  

welcome arieza..thanz sudi tgk gak entri nih..rajin2 la komen ek..heee..

Haaa!!!penjenayah merah jambu..lama tak jenguk blog tin noh..rindu sangat..

Aku Budak Baik said...
February 9, 2010 at 11:44 PM  

wah.. menarik2..

penjenayah merah jambu said...
February 10, 2010 at 4:16 AM  

tin,sy jenguklah tau..
cume jarang leave comment..

hahahahaha,rindu sangat jugak :)

Anak Gemilang said...
February 11, 2010 at 5:33 PM  
This comment has been removed by the author.

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner