Sign In | Manage Account | Gmail

Design Contest

February 17, 2009 ·
Tin nak buat Design contest terbuka pada semua pembaca blog nih dan sesiapa nak masuk sangat-sangat dialau-alukan.

Tin nak mencari design yang terhebat untuk dicetak di t-shirt2 yang akan diletakkan di studio baru tin yang akan dibuka di Alor Star tak lama lg..

Syarat-syarat

-Terbuka pada semua peringkat umur
-Motif yang mudah difahami
-Simple
-Tiada unsur-unsur negatif
-Tidak melebihi empat warna
-Tiada tema tertentu diperlukan

Senang ja kan??tin harap korang tak melepaskan peluang ini..ada contest mesti ada hadiah kan??ok, hadiah tak seberapa sangat pun..

Tempat Pertama
-RM60
-T-shirt yang di design sendiri
-Berkerja bersama tin secara sepenuh masa/sambilan secara online

Tempat Kedua
-RM40
-Sehelai t-shirt yang di design korang sendiri
-Berkerja bersama tin secara sepenuh masa/sambilan secara online

Tempat Ketiga
-RM20
-Sehelai t-shirt yang di design korang sendiri
-Berkerja bersama tin secara sepenuh masa/sambilan secara online

Saguhati( lima orang sahaja )
-Sehelai t-shirt design korang sendiri
-Berkerja bersama tin secara sepenuh masa/sambilan secara online

Walaupun hadiah tak seberapa tetapi jika menang korang akan boleh dapat menjana pendapatan dengan meghantar design korang secara diminta oleh tin atau sukarelawan..

Pemenang akan dipilih oleh pembaca-pembaca blog nih..tin akan siarkan design korang dan biarkan pembaca yang menilainya..

Cara mengantarnya korang boleh menghantar ke kosong.tin@gmail.com

Tarikh tutup contest ini 29 Mac 2009..

Semoga berjaya!!

*Entri nih dipost mengikut jadual tin mungkin tak boleh online selama beberapa hari..tolong sebar-sebarkan entri ini..jika ada apa-apa pertanya contact no nih 012-4295269 no tin nih..

7 komen:

Luth Textile said...
February 18, 2009 at 7:20 AM  

ehem..
boleh3.. tp kena amek masa sket r..

Dhada said...
February 18, 2009 at 10:37 PM  

Sy teringin mahu join ;)

deennasour said...
February 19, 2009 at 5:34 AM  

ok beb. karang kalau aku da submit o design abes semua. gua kasik kat lu.

JRY said...
February 20, 2009 at 11:22 PM  

aku nak ikut... tp ko nak design camna?

maksud aku tema dia mcm mana? ko wat baju ne utk apa?hehe.. baru senang nak design bro.jawab soalan ne k bro..

bestnya hadiah..hee

DuniaComei said...
February 21, 2009 at 12:44 PM  

Assalamualaikum saudara nak bukak studio per yer udah semakin maju kehidupan alhamdulillah harap2 lebih berjaya diakan datang ..amin

DuniaComei said...
February 21, 2009 at 12:44 PM  

Assalamualaikum saudara nak bukak studio per yer udah semakin maju kehidupan alhamdulillah harap2 lebih berjaya diakan datang ..amin

penjenayah.merah.jambu. said...
February 21, 2009 at 4:02 PM  

wah tin dh ade studio..
congrates!!!

huhu..tiade bakat la..
tp suke tgok design baju yg simple tp humor..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner