Sign In | Manage Account | Gmail

Taskbar Trick

December 01, 2008 ·

Buat masa nih tin takda lg applications yg best tin lh bg. Emm..tin rasa bersalah sangat kat sorang hamba Allah nih. Tin kenakan dia, minta-minta la dia tak amik hati. Maapkan tin ek wahai "orang itu".

Tin buat sampai dia nk p hantar Cpu dia kat kedai. Tin hanya nak mengusik dia ja pastu tin terlupa nak bg tau dia yg tin ia hanyalah Virus gurauan ja.

Untuk keselamatan korang tin nak nak share trick taskbar yg tin wat kat hamba Allah nih. So korang leh la mengusik org lain..hehehe..hanya sebagai pengetahuan kita bersama.

Ok trick nih macam nih, simple sangat. Ok jom tgk cmna nak wat..

Korang pergi kat
Start>>Setting>>Control Panel>>Regional and language>>Options>>Customize>>Time

pastu korang ubah la AM, PM Symbol tuh ngn perkataan korang suka..
Contoh:AM ditukarkan virus found dan PM ke Virus delated

Jgn lupa apply ok..

Korang tgk kat kanan monitor korang di Jam, ada apa-apakah?????

Semudah tu ja tin membuat sesorang Gabra dan mungkin juga terasa hati. Selamat mencuba!!

NotaJari:heee..entri yg mengong, korang kutuk pun tak kisah dan harap "org tu" jgn amik ati k. :.peace.:

3 komen:

Dhada said...
December 1, 2008 at 7:42 PM  

Idea yg menarik . hehehe (ketawa jht)

Hunny MJ @ PinkyRetro said...
December 1, 2008 at 8:54 PM  

hahaha...
nanges org tu...

tin kosong said...
December 1, 2008 at 10:31 PM  

mmg menarik...hehehehe(ketawa jahat gak)

mmg nages sampai nak pgsan dah org tu..heeeee..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner