Sign In | Manage Account | Gmail

Jom Survey + Buat Duit

December 27, 2008 ·




Tin nih makin lama makin minat dengan buat duit dari umah, maksud tin guna internet saja. Tin baru sangat kenal dengan menatang alah yang memulangkan bayaran yang banyak nih.

Tin bermula dengan 13 cara pendapatan internet yang banner kat atas tuh la, dulu tin takut nak download. Takut jadi apa-apa, rugi tin tak join dari awal. Korang pun rugi tak join dari sekarang nih.

Dia bagi tips memang tiptop woo, sebenarnya tin tak penah tau pasal nih so bagi tin memang la paling best. Lagi senang korang nak buat duit korang masuk youthsays.com dan korang sign up dan terus survey.

If korang nak join korang click banner kat bawah nih dan sign up kat atas kanan tu dah mulakan survey, jom reramai buat duit kat youthsays.com.





3 komen:

dakchomey said...
December 28, 2008 at 8:26 PM  

huhuhu..ramai owg buat duit skang ni..maju2...

Husna5an said...
December 29, 2008 at 11:04 PM  

mesti ade blog jugak ke baru leh wat survey ni? ke leh guna apa2 network profile..

Remi said...
January 2, 2009 at 1:33 AM  

survey pun leh wat duit jgk?
hebat2 skrg ni...
skrg jgk sy join...
jom kita pakat join ramai2...
klu nk wat duit dengan pay per lead, klik nama saya k

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner