Sign In | Manage Account | Gmail

http://adibahahmad.blogspot.com

December 27, 2008 ·
click bawah URL bawah dahulu

Emmm..tin rasa blog nih makin hari makin popular dah, blog dia hanya mengutuk nabi Muhammad s.a.w saja..

Blog nih menggunakan nama Adibah Ahmad dan pada dasarnya tin pun taktau siapa sebaliknya orang yang bernama Adibah Ahmad nih, wujud atau tidak Allah S.W.T saja yang tahu.

Sesiapa yang melawat blog Adibah Ahmad nih pasti akan berasa sakit hati dan sangat tak puas dengan penggunaan bahasa yang lembut dan nampak sopan tapi pada dasarnya secara terang menyerang kita.

Tin nasihatkan supaya kita jangan terburu-buru dan terpedaya dengan penggunaan nama Adibah Ahmad nih. Mungkin ada seseorang ingin melekakan kita dan ingin kita berfikir bahawa orang islam di Malaysia semakin hari semakin kecundang dengan pengaruh barat.

Tin percaya orang islam dan rakyat Malaysia tak akan terpengaruh dengan blog nih. Maksud tin yang "terpengaruh" tu ialah kita memikirkan bahawa blog tersebut betul-betul kepunyaan orang islam dan Adibah Ahmad tu sendiri.

Jika Adibah Ahmad Tu sendiri pun kita sebagai orang yang berpegang pada agama Allah iaitu islam tak patut maki, lawan cabar mencabar atau lagi mengutuk Adibah Ahmad. Kita patut memberi bimbingan sebelum kita memerangai Adibah Ahmad jika dia tidak menerima islam.

12 komen:

chocolate_syrup said...
December 27, 2008 at 8:31 AM  

mmg skt hati pon bca blog 2.
better xpyh bca la.
buang msa duk p maki ja.
cm budus itu owg.

eiman@nurizan said...
December 27, 2008 at 9:13 AM  

dah takde pun blog nyer dah kena delete ke hape?

tin kosong said...
December 27, 2008 at 10:32 AM  

mungkin dah kena delete dah..mmg agak terkejud la cmni..mungkin dia tkot kot..

Dhada said...
December 27, 2008 at 10:40 AM  

Iskkk manusia cmni pung ada ye .

tin kosong said...
December 27, 2008 at 10:45 AM  

huhuhu..apsal tak caya ka???huhuhu..tapi tak tau siapa dia sebenarnya..mybe bukan org islam..

fq88 said...
December 27, 2008 at 2:45 PM  

tin ak pn germ jugk pas tau ad yg mcm 2...
memg siot betl..
tp yg cian nye org kte yg jd mngsa keadaan..

FarhanaLicious said...
December 27, 2008 at 11:14 PM  

blog tu dah tade. tak sempat nak tengok. uhu

iEn said...
December 28, 2008 at 10:13 AM  

dah remove pon blog tu.. amaan.. ehehe

tq for visitting my blog :D

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
December 28, 2008 at 8:00 PM  

n3s pun wat en3 pasal citer neh...
hehe

dBagHaNi said...
December 29, 2008 at 2:50 AM  

erm..mcm2...adeh......
x smpat tgkk

Anonymous said...
January 6, 2009 at 11:37 AM  

Salam

Mohon bantuan korang untuk flag blog ni

http://adibahahmed.blogspot.com/

Pelaku yang sama,dengan mangsa yg sama..

Mod,mohon sebarkan lagi k tq

~~^at!E~~ said...
February 17, 2009 at 7:34 AM  

gilerR toL ek si DibaH ahMed tuh..
budus...
tuyus..
puyus..
get luss(lost) la..
(*_#)

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner