Sign In | Manage Account | Gmail

IDM 5.15

December 14, 2008 ·


Ni adalah IDM terlatest sekali dalam pasaran. IDM kalau nak beli memang mahal sangat. Sebelum nih tin ada bagi beberapa IDM kan?so tin tak yah cerita banyak la. Idm nih korang boleh update, so korang boleh pakai sampai bila-bila laaaa.

IDM adalah downloader yang terbaik sekali, tak rugi korang gunakan IDM nih sebagai downloader korang.

IDM akan kesan sebarang File setiap kali korang melayari mana-mana web atau blog, IDM nih mendownload file

EXE ZIP ARJ RAR LZH Z GZ GZIP TAR BIN MP3 M4A WAV RA RAM AAC AIF AVI MPG MPEG M4V QT PLJ ASF MOV RM MP4 WMA WMV MPE MPA R0* R1* A0* A1* TIF TIFF PDF MSI MSU ACE ISO IMG OGG 7Z SEA SIT SITX PPT PPS BZ2

Korang juga boleh disable bila korang rasa terganggu dengan penggunaan IDM semasa melayari internet.

If korang dah ada IDM yang takleh update korang uninstall dulu IDM korang k, then install yang tin bagi nih.


1 komen:

Anonymous said...
December 18, 2010 at 10:38 PM  

I am wanting a software that will generate a CRN for bpay Mod10 ver03 please help?
__________________
[url=http://jail-break-ps3.blogspot.com/2010/12/jail-break-ps3.html]Jail break ps3[/url]

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner