Sign In | Manage Account | Gmail

Full Speed v3.3.

December 09, 2008 ·





Emm..dulu tin ada bagi tweaks nak melajukan firefox kan???sekarang nih tin nak bagi applications yang nak meningkatkan kelajuan Internet (serupa semacam dan sama ja, hehehehe) tapi yang nih applications dan yang tebaru nya.

Applications nih akan memperlajukan downloader korang contohnya downloader dari firefox, kelajuan internet yang agak mengujakan, browsing web dengan pantas, berguna walaupun wireless, dapat digunakan semua ADSL/DSL modems dan routers dan banyak lagi sebenarnya. Baru setengah nih, senang kata 100% berkesan.

Nak meleter pasal nih mau bekarang-karang tin menaip nih, dan secara ringkas selepas korang Install korang ambil yang dah crack pastu copy paste dan gantikan yang lama. Dengan ini ia akan dijadikan original. Korang nak???


Download saja jang malu.

5 komen:

Aku-Ida said...
December 9, 2008 at 4:08 PM  

ok nnti ida akan cuba..

NoTy But Nice Zhoe said...
December 10, 2008 at 3:06 PM  

nape aii x leh d/l ni eh.. hmm

tin kosong said...
December 10, 2008 at 10:33 PM  

cuba jgn tak cuba..

emm..tapak laaaa..

deennasour said...
December 12, 2008 at 1:33 AM  

ko mmg terer la tin.
mmg inside tin itu byk ilmu la wey.
ko ni dah lama tak komen blog aku ni.

tin kosong said...
December 12, 2008 at 1:35 AM  

aku nak komen nih..tggu aku.....heeeee..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner