Sign In | Manage Account | Gmail

Cepat!!Jangan Terlepas!!

December 19, 2008 ·
Downloadnya sekarang! jangan terlepas!





Tin bukan la pandai sangat pasal menatang nih, tapi tin jadi berminat bila baca semua nih pasal sambil goyang kaki kat rumah boleh buat duit.

Tin pula memang tak bekerja kat mana-mana tempat pun, tin hanya duduk dirumah dan mengambil upah, contohnya tin amik upah format PC/Laptop, membuat X'signment student, menconteng bangunan-bangunan sekolah, membuat logo, silkskrin dan macam-macam lagi.

Tapi yang tin nak tunjukkakn nih lagi senang, setiap click dan dan orang download akan dapat 30sen, banyak tuh. Dan program nih free, program nih akan tutup tak lama lagi dan ia adalah free!!

Nuffnang dan yang lain-lain pun ok juga tapi yang nih lebih menguntungkan kita sebagai pengguna internet, kalu korang tak percaya korang boleh click banner dibawah dan download sebuah e-book dengan percuma. Cepat tau sebab tarikh tutup dah dekat 11.1.2009!!cepat!!

Downloadnya sekarang! jangan terlepas!





E-book tersebut menerangkan kita cara mencari duit dengan internet, memang peh!! tin tengok. Kalau korang tak join memang tersangat-sangat la rugi. ini la masa kita nak menjana wang sampingan dengan hanya mempromosikan link kita.

4 komen:

Remi said...
December 19, 2008 at 5:45 PM  

Erm... bagus mende alah ni...
tengok simple jer... tp orang nak bagi duit, kita ambik jer... hehe..
kalu korang nak tau, program ni dipanggil Pay Per Lead (PPL) diorang akan bayar kat kita atas promosi yang kite buat... kalu yg tin ni, 30sen per referal... aku dah join dah... terima kasih tin kos bg info yg bergune ni... =>
Ni, aku pun nak kongsi mende same jugak ngan tin punye... yg ni mahal sket diorang bagi... 35sen per referal...
kalu korang nak join,
KLIK SINI
http://www.ceo-cyber.com/plrminisite/index.php?ref=cyberking
semua langkah2 ade dlm tu... cume isi nama dan email jer...
mudah sangat2...
ade pape yang baru lagi, aku kongsi lagi...
orait... (blog ku on da way)

Remi (CLICK LINK HERE) said...
December 19, 2008 at 5:51 PM  

Klik pada nama gua
Orait!

VisaJutawan said...
December 19, 2008 at 11:59 PM  

Secara jujur saya nampak yang komisen 30sen akan lebih cepat... sebab designnya yang menarik dan semua orang faham...

tin kosong said...
December 20, 2008 at 12:06 AM  

tin pun rasa cmtu juga..nampak simple dan menarik..tin yang tak kenal sanagt dengan menda nih..tak tau sal menda nih..tapi tertarik..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner