Sign In | Manage Account | Gmail

Auto Power On and Shut Down 2.10

December 20, 2008 ·
Auto Power On and Shut Down 2.10

Applications nih membuatkan PC/Laptop korang resume dari Power-off atau Sleep mode, ia akan membenarkan PC/Laptop korang menjadi auto startup tak kira la PC/Laptop korang dah shutdown pun.

Ringkasan tentang applications ni:
· Membuatkan PC/Laptop resume dari power-off.
· On PC/laptop dari sleep mode (standby).
· Run programs, membuka files, membuka URL atau menutup programs pada bila-bila masa.
· Memainkan mp3, wma ,wav atau flash pada bila-bila masa.
· Logs on system dan lock PC/Laptop secara outomatik.
· Shutdown/reboot dan enter standby/hibernate mode pada bila-bila masa.
· Synchronize masa dan waktu PC/Laptop korang ke atomic clock servers.
· Dan banyak lagi...


2 komen:

G/M said...
December 20, 2008 at 3:40 AM  

tin tau tak camner nak download rapidshare atau sewaktu dgnnya dengan pantas seperti premium

tin kosong said...
December 20, 2008 at 8:29 PM  

boleh GM..nanti tin tunjukkan kat entri yang baru ok..tu pun if ada yang berguna lagi..lagi satu GM pkai la IDM ok..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner