Sign In | Manage Account | Gmail

MySpaceIM

November 10, 2008 ·

dah lam tin tak update dan tak online..nak dekat 2 minggu..

haaaaaaa~..
ok lah..kali nih mengenai MySpaceIM.. Myspace dan Skype..
tin tak berapa pandai dengan YM dan tak reti langsong pasal Myspace..
tin selalu dengan Skype ja..
banyak remaja asyik dengan Myspace, tapi tin pelik..tak ramai lak dengan skype..
padahal Skype dan Myspace adik beradik da pertalian..
mak lain ayah sama..

bagi sesiapa yg takda Skype lg..nih la masanya nak try..
seperti dengan YM tapi Skype tak banyak function..
Skype lebih sesuai utk webcam chat bukan chat macam YM..
arini bukan tin nak cerita pasal Skype lg..tp MyspaceIM..

MySpaceIM ini memudahkan pengguna mengguna kedua-dua sekali gus iaitu Myspace dan Skype..seperti gambar di bawah


masukkan password Myspace dan pastikan Skype dan Myspace menggunakan emel yg sama




gambar di atas mennunjukkan kegunaan icon..

Download


bg tin lebih mudah mengunakan skype dari YM kalau nak webcam chat..


6 komen:

*secret said...
November 10, 2008 at 1:21 PM  

secret pkai skype!!!
suke skype dri ym..
tp skype kengkadang mengong
asek kne miskollllll ja..
btw indu lowh..
lme tak nmpak tin..
pasni tin plak tak nmpak secrettttt..
huuuuu
lagi lame..
sebulan lebeyh tao..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...
November 10, 2008 at 1:37 PM  

yuhuuu!!

anda sudah kembali...

ceq pon guna gak Skype~

MySpace dah lama delete...

tin kosong said...
November 10, 2008 at 2:16 PM  

yes!!da gak peminat skype kat sini..bestnya~ penggunaan skype tak renyah sangat..lagipun clear sangat..

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
November 11, 2008 at 12:18 AM  

skype besh erk?

tin kosong said...
November 11, 2008 at 1:21 AM  

best la neslo...try r dulu...best sampai menjilat jari kaki...

Luth Textile said...
November 12, 2008 at 8:53 PM  

skype mmg besh..
tp tak rmaai guna..
aku dok guna gak skype.. tp dok guna skype portable.. ram kecil, so kena bajet space..

lama ang tak update

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner