Sign In | Manage Account | Gmail

Award dari Tin

October 26, 2008 ·


Tin nak bg award kat mereka ini..walau tak cantik dan agak hampeh award nih..tin harap korang dapat terima dengan seada nya..tin buat tak sampai sat sangat coz terlalu ligan(kejar) masa sangat dah nih..

tin tak terniat nak buat nih..tp tetiba tergerak hati nak buat sebab tin hepi ada kawan cam korang semua..


tin bagi award nih kat:

n3slo
yasha
ibnuadnan
aku-ida
beca sakti
burt
@LiYaNNuar
Cikyuyu
kata saiful
luth-textile
kakibangku
ain
mint
ajue
sesku
mhud
*secret
-ice-
~miz4~
biuti fara

dan follower tin..

thanz pada semua..
pasni tin tak dapat dah beri applications² kat korang dah..
doakan tin selamat..tin saaaaayang semua!!!!
lagipun just seminggu ja tin xda..heee..
sedihnya tin..harap korang igt la kat tin(tak igt nanti tin masuk dalam mimpi..wahahaha)

assalamualaikum................

11 komen:

burt said...
October 26, 2008 at 12:08 PM  

thanks tin sbb bg award kat aku..

×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ said...
October 26, 2008 at 1:11 PM  

thank tin tok award yg cntik nie...take care ya...

dayah@yasha said...
October 26, 2008 at 1:31 PM  

time kasih~ huhuhuhh.. teharu jugak... T_T

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
October 26, 2008 at 1:37 PM  

tenkiu tin....lawo award ko neh...

ko nak gi mana tin?

nurain said...
October 27, 2008 at 10:55 AM  

ain 2 sayakah?thanks inche..lawo la award 2..

*secret said...
October 27, 2008 at 1:44 PM  

tin...
uhuuuuu..
secret bwu je balek..
dale tak pt jumpe tin..
huwaaa...
terharu...
trimas tin....

@LiYaNNuaR said...
October 27, 2008 at 10:01 PM  

waaaaa... nice award... anyway, tengkiu bro... keep on blogging, keh!

SAIFUL said...
October 27, 2008 at 11:11 PM  

terima kasih bebanyak :D

Daddy Cool said...
October 28, 2008 at 12:48 AM  

Tin..betul ke followers pun dapat juger...Daddy amik yer...

ibnuadnan said...
October 28, 2008 at 5:47 AM  

tq tin..byk btul dpt award kt blog tin ni

ZARA said...
October 28, 2008 at 9:31 PM  

Huhuhu...

thanks encik tin~

encik tin jgn pergi lama2 yer?

saya sudah pulang semula ke kancah blogging nih~

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner