Sign In | Manage Account | Gmail

Magic Speed

November 14, 2008 ·









PC slow boot-up dan operation pun lembab?? Magic Speed ni la yg akan menolong korang dengan 5 step mudah. Walaupun korang baru sal nih jgn la risau sebab org yg tak berpengetahuan sal PC registry pun leh pkai.

Magic Speed nih menolong korang atur kembali software dan hardware seperti startup management, fixing registry errors, Disk clean-up, dan memory management.

Lepas nih koran tak pyh la risau pasal kelembapan PC tersayang korang.. Ia akan berjalan lancar dengan pertolongn Magic Speed..

Download

3 komen:

Aku-Ida said...
November 14, 2008 at 7:56 AM  

Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (htthttp) isn't associated with any program.<<<< pesal ida nk donlod dia kuar cmni eh tin...

Aku-Ida said...
November 14, 2008 at 7:57 AM  

tin slh taip eh.. htthttp <<< http kan.. pat.. baik tin cek balik ketypoan tin tu.. heh heh heh

tin kosong said...
November 14, 2008 at 11:09 AM  

dah diubah dah..maap semua..n thanz ida..lega da kawan cmni..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner