Sign In | Manage Account | Gmail

Circle Dock

November 11, 2008 ·

Circle Doc nih best..cantik menarik tetarik mmg da bom lah!!!ia akan menjimatkan ruang desktop kita..korang boleh mengumpulkan aplications, fail, folder dan macam² lg dan hanya satu click kat mana² folder tu ia akan dibuka dengan serta merta dan cepat..

application nih menggunakan .NET Framework 2.0 utk berfungsi dalam window XP korang..korang bleh download kat Microsoft web (Download) dan window vista pula dah dilengkapi ngn NET Framework...ok..jom review..


langkah pertama korang click kat CirleDock.exe



selepas itu bulatan macam dalam gambar akan keluar..



utk jadikan seperti gambar si atas korang hanya perlu menheret fail, folder atau apa saja dan korang drag ja..kalau nak remove icon yg korang tak nak tu korang right click kat icon tersebut dan remove..



utk edit circle dock korang dan nak menlawakannya lg korang pergi ke setting..utk ke setting korang right click kat bulatan tu dan click setting..



ni adalah circle doc yg telah diperlawakan lg(padahal tak lawa pun..tin tak larat nak edit² dah...heee)

korang bleh review banyak lagi dan download application nih kat sini

6 komen:

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...
November 11, 2008 at 3:14 PM  

wah3..bagus ni...hebat2 tin..leh curik...

missjaja said...
November 11, 2008 at 3:14 PM  

lalu..
air tin satu

Aku-Ida said...
November 11, 2008 at 6:21 PM  

eh tumpang tnye la eh.. wat bende tu tak melembabkan lagi proses perjalanan pc ke?

tin kosong said...
November 11, 2008 at 6:45 PM  

tak melembabkan laaa...masuk kat web circle dock nih..byk info sal nih..

nurain said...
November 11, 2008 at 10:26 PM  

wah..aku just guna rocket dock je..huhu..ni cam bes aje

tin kosong said...
November 11, 2008 at 10:47 PM  

rocket doc pun tin penah guna..rocket doc best dari yg nih..tapi try p laguna nih...huhuhu..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner