Sign In | Manage Account | Gmail

Mencuba Kembali

February 07, 2009 ·
Lama tak update blog yang tercinta nih, semangat hilang bila suatu hari tin rasa tak sihat. Tin memang tak suka dengan spital, tapi terpaksa gak p.

Adui laaaa..kena paksa2 ngn sorang membe tin yang tersayang nih ( lagipun dia ja kawn tin ) lau berangkat la kami ke spital..

Masuk la lam spital tu nak check kesihatan tin nih..masuk ja lam bilik doc..doc kata kat tin..check sana sini tin dapat satu berita yang tak best...waaaaaaaaaaaaa!!!

"Loqman..awak perlu dibedah"..

Peh!!!!!abis satu badan nih jadi kejang terkejud nya pasal..tapi tak berapa terkejud sangat laaaa..coz b4 nih memmang tin patot dibedah..ngn selamba tin jawab.."tak mau bleh..bukan nya terok pun..nak wat cam critical leh lak"

Doc lak ngn selamba kata.."kerja kami..kami tau la pa nak buat..suka hati loqman laaaaa"

Memang sejak kebelakangn nih tin jadi kurang sihat..tapi tin percaya bukan terok mna pun kesihatan tin nih..menda nih wat tin malas nak ngadap blog nih or pa2 ja sal tenet nih..semangat pun hilang..

Adui laaaa..pa2 pun tin harap korang doakan la keselamatan tin coz tin nekad nak oprate gak..

Pasni pun tin cuba gak update selalu blog nih..tin harap tin tak malas dah nak ngadap blog nih..pa2 pun tin harap sokongan dan semangat dari korang nak terus berblog nih..

8 komen:

kamal said...
February 7, 2009 at 10:49 AM  

tin!!!
mu sakit ape??
xbgtaw mmber2 pon..
sad news..
aq skong mu dari blakang..
oprate je..
nnti msti cpt baik..

Aku-Ida said...
February 7, 2009 at 11:00 AM  

walaupun ape jua sakit tin..akak doakan selamat.. insyllah dgn izin Allah.. segala pasti akan jd ok.. yg penting byk2 doa ok .. diserta redha dan tawakal ...

Dhada said...
February 7, 2009 at 11:27 AM  

Tin cakit pe ni ?
Harapnya tin cpt sembuh okay :)

Luth Textile said...
February 7, 2009 at 3:23 PM  

hg tak pena gtau aku pon ang sakit wei?
pttla dah besawang blog neh..
hummm

sek2 klate said...
February 7, 2009 at 3:30 PM  

bkpo demo xoyak...
insya Allah kawe doakn demo cepat sembuh...
smoge tabah dgn cabaran hidup ni...
k.gud luck

ibnuadnan said...
February 7, 2009 at 5:08 PM  

smoga cpt sembuh tin..
ptut la lma menghilang, ingatkn da majuk

penjenayah.merah.jambu. said...
February 8, 2009 at 4:03 AM  

tin!
tin tak pena bgtao tao!
tecik ati..
huuuu..
tin kuat eah..im praying for you...
smoge cepat sihat n hepi selalu tin...
amin.

tewe said...
February 9, 2009 at 9:59 AM  

loo... patut le bersawang jer blog... apapun semoga sihat dan selalmat

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner