Sign In | Manage Account | Gmail

Google Earth Pro Plus v4.0.2737

December 18, 2008 ·
Google Earth Pro Plus v4.0.2737

Kini korang boleh la tengok mana-mana tempat korang nak tengok kat seluruh dunia hanya dengan menaip nama tempat atau negara tersebut.

Tetapi versi ni bukan la versi yang leh tengok sampai ke halaman rumah tu, yang tu mahal ler. Ni pun kira ok sebab kita boleh tengok dengan lebih jelas dari yanf trial, tengok gambar bawah.

Gambar yang lebih jelas dari trial.

Google Earth pro Plus nih haruslah di patch kan dahulu. Cara nak Pacth:
1. Install Google Earth Pro kat C:\Program Files\Google\Google Earth Pro.

2. Copy "evll.dll" dari Crack Folder ke "C:\Program Files\Google\Google Earth Pro".

3. Copy "Patch.exe" dari Crack Folder ke C:\Program Files\Google\Google Earth Pro dan Patch.

4. Copy "default_lt.kvw" ke "C:\Program Files\Google\Google Earth Pro\kvw"

5. Rename "kh56" To "kh20".

6. Dan korang boleh Run Google earth!!


6 komen:

Luth Textile said...
December 18, 2008 at 1:20 AM  

besttt..
sedut dulu..

tin kosong said...
December 18, 2008 at 1:42 AM  

sedut hgn tak sedut..huhuhu..

Aku-Ida said...
December 18, 2008 at 12:08 PM  

selalgu aku gune google map je... leh la gak nmpk bumbung umah.. tp tak seclear yg ni.. wah leh aku skodeng umah ko nnti eh tin

Aku-Ida said...
December 18, 2008 at 12:09 PM  

ooopss typo lak.. selalu* eh

tin kosong said...
December 18, 2008 at 12:15 PM  

umah tin dlm tin laaaa..skodeng la kalau boleh nampak..clear woo..

doku said...
December 18, 2008 at 12:50 PM  

wah..operasi menyedut bakal dilancarkan..haha
rajin ko cari installer ngn patch ni ek..bgs2..amat berguna untuk assgnmnt ku nnti..trimas tin..ahaks

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner