Sign In | Manage Account | Gmail

Dimanakah dikau??

December 16, 2008 ·
Macam-macam tin buat nak ada semangat nak tengok blog nih, tapi makin hari makin bencelak mata nih dengan blog tin nih. Nak cari semangat la kononnya, lalu tin bertindak seperti seorang yang amat-amat terdesak.

Jadi tin bertekad tukar templates tin sempena tahun baru dan minta-minta ada la semangat nak tengok blog nih. Tapi macam nih juga, still takda mood tengok blog nih. Dimanakah dikau wahai semangat blogger ku????

Dah la tetiba Label Cloud tin takda, adui laaaa. sesapa leh tolong tin pasal Label Cloud??????Tin tersangat la 10sen sekarang nih, terasa diri seperti tin kosong disepak di siang hari yang indah lagi aman damai peace no war.....

Sesapa kat sini yang dak hilang mood berbloging?? meh reramai join tin kita wat kenduri doa selamat nak berbloging, heeee.....

Moga-moga tahun 2009 nih ada semangat nak berblogging dan terus berusaha memantapkan iman kita. Tahun baru nak dekat dah, bebudak pun dah nak dekat dah abis bersunat. Yang tinggal hanyalah kenangan 2008 nanti ja.

*Tin tak tau apa yang tin merepek, jangan marah kalau tak paham entri tin k. Tin pun tak tau apa tin taipkan nih........

4 komen:

tin kosong said...
December 16, 2008 at 2:45 AM  

dah boleh komen..

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
December 16, 2008 at 3:21 AM  

tin ...kalo x silap n3s..tin kena masukkan semula kod label cloud tu

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...
December 16, 2008 at 3:22 AM  

kadang leh komen kadang tak...
nape ni?

tin kosong said...
December 16, 2008 at 3:30 AM  

argghh!!tin pun taktau..kegilaan nig..aduhai..label cloud dah buat banyak kali tak jadi gak..tin salah coding byk nih..aduai..

Followers

Feed Burner

Sila click komputer berlari yer

atau masukkan emel korang untuk software dan trik menarik:

Delivered by FeedBurner